Wedden: Oekraïne stuit op Marokko tijdens Olympische Spelen 2024

Stefan Zande
25. juli 2024

#ad De Olympische Spelen staan voor de deur en daar wordt ook gevoetbald. Oekraïne neemt het bijvoorbeeld op tegen Marokko. In groep B spelen de twee landen tegen elkaar om 17:00 uur op 27 juli.

Marokko onder leiding van sterspeler Hakimi

Bij Marokko springt er één grote naam uit. Aanvoerder Achraf Hakimi staat als vleugelverdediger in de Olympische ploeg. Hij speelt normaal gesproken bij PSG, maar heeft vrijaf gekregen van zijn club, dat bijna aan de voorbereiding begint op het nieuwe seizoen.

Maar Hakimi, hoor ik u denken, die is toch al een stuk ouder? Wij leggen nog even uit hoe het zit met de leeftijdsbeperkingen voor Olympische voetbalteams. In principe mag iedereen die op 1 januari van 2024 23 jaar oud was, meedoen aan de Spelen. De uitzondering geldt voor drie spelers per land. Deze spelers mogen ouder zijn dan 23 jaar. Dat is dus het geval bij Achraf Hakimi.

Cashen tot €50 met welkomstbonus voor nieuwe spelers

De Bet365 welkomstbonus sportweddenschappen geeft nieuwe gebruikers een fantastische start op Nederlandse goksites. Je kunt een royale bonus van 500% ontvangen, tot een maximum van 50 euro aan weddenschappen na je eerste storting. Mis deze kans niet om je betting ervaring te beginnen met deze geweldige bonus!

Hoe je de welkomstbonus kunt claimen:

1. Geld storten:
– Doe een eerste storting op je Bet365-account.

2. Plaatsen van de eerste weddenschap:
– Zet minimaal 5 euro in op een weddenschap met individuele odds van ten minste 1.20, of op een combinatie weddenschap waarbij elke selectie een quotering van minimaal 1.20 heeft.
– Bij een inzet van 5 euro krijg je 25 euro aan weddenschapskredieten.
– Bij een inzet van 10 euro of meer ontvang je het volledige bonusbedrag van 50 euro.

Belangrijk om te weten:
• Je moet minimaal 24 jaar oud zijn om in aanmerking te komen voor de Bet365 welkomstbonus.
• De aanbieding is uitsluitend geldig voor inwoners van Nederland.
• Voor sommige wedstrijden biedt Bet365 indirect gratis wedden op voetbal, waarmee je kunt profiteren van maximale winst.

bet365 welkomstbonus

Marokko en Oekraïne zitten verder in een poule met Irak en Argentinië. Irak lijkt een fijne tegenstander voor beide landen, maar Argentinië is waarschijnlijk een onneembare vesting. Onthoud dat bij het gebruiken van je sportweddenschappen bonus. In totaal doen er slechts 16 landen mee aan het toernooi, dat door heel Frankrijk wordt afgewerkt. Na de groepsfase blijven de nummers 1 en 2 van de poule over; zij beginnen daarna aan de kwartfinales.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws