VVV en Roda JC gaan voor eerste zege van het seizoen

Stefan Zande
23. augustus 2024

#ad Roda JC en VVV zijn toe aan een winstpartij in de Keuken Kampioen Divisie. Beide ploegen met de kleuren zwart-geel als clubkleuren staan op een teleurstellende 15e plek (Roda JC) en 17e plek (VVV). Na twee wedstrijden staan ze allebei op slechts één puntje. VVV en Roda JC beginnen op 25 augustus om 16:45 uur aan hun wedstrijd in De Koel.

Wedden op VVV – Roda JC: wie pakt de winst?

Het grote geluk voor VVV en Roda JC is dat alleen FC Eindhoven twee keer heeft gewonnen na twee wedstrijden. Een zege en je staat weer in de top van het tweede niveau van Nederland. VVV speelde in de eerste wedstrijd tegen ADO Den Haag gelijk met 1-1. Daar was een rode kaart van Steven van der Sloot voor nodig, want pas daarna maakte Konstantinos Doumtsios de 1-1. Een week later verloor het in eigen huis van Vitesse, dat onlangs aan een faillissement ontsnapte. Het werd slechts 0-1 door een doelpunt van Miliano Jonathans.

bet365 welkomstbonus

Roda JC lijkt nog steeds te moeten bekomen van de mentale klap van afgelopen seizoen. Het dacht een paar keer dat het al was gepromoveerd naar de Eredivisie. Treffers op andere velden en en niet oplettende stadionspeaker waren daar de redenen voor. Nu komt de harde waarheid aan en speelt het dus nog steeds in de KKD. Jong AZ maakte daar dankbaar gebruik van door er met 6-1 van te winnen in Wijdewormer. Een paar dagen later bleef het troosteloos 0-0 tegen TOP Oss.

Tot wel €50 gratis bets ontvangen voor nieuwe spelers

Zo kun je de Bet365 welkomstbonus kunt ontvangen:

1. Storting doen:
o Maak een eerste storting op je Bet365-account.

2. Plaatsen van je eerste weddenschap:
o Zet minimaal €5 in op een weddenschap met individuele odds van minimaal 1.20, of op een combinatieweddenschap waarbij elke selectie een quotering van ten minste 1.20 heeft.
o Bij een inzet van €5 ontvang je €25 aan weddenschapskredieten.
o Bij een inzet van €10 of meer krijg je het volledige bonusbedrag van €50.

Het is belangrijk om te weten dat je minimaal 24 jaar oud moet zijn om in aanmerking te komen voor deze welkomstbonus sportweddenschappen, die uitsluitend geldig is voor inwoners van Nederland. Bovendien biedt Bet365 voor sommige wedstrijden de beste odds, wat je de kans geeft om te profiteren van gratis wedden op voetbal.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws