Wedden op Man Utd – Liverpool: Ten Hag tegen Slot

Stefan Zande
29. augustus 2024

#ad Manchester United – Liverpool is sowieso al een wedstrijd waar vaak menig voetballiefhebber uit Nederland voor gaat zitten, maar dit seizoen is daar nog meer reden toe. Het stroomt over van de Nederlandse invloeden aan beide kanten. Arne Slot is sinds dit seizoen de coach bij Liverpool. Erik ten Hag is dat al langer bij Manchester United, maar heeft dit seizoen weer een paar oude bekenden weten te strikken. We lopen langs de odds, transfers en de kansen voor beide ploegen in de grootste wedstrijd in de Premier League. De wedstrijd begint zondag om 17:00 uur op Old Trafford.

Cashen met welkomstbonus tijdens Manchester United – Liverpool

Zo kun je de Bet365 welkomstbonus ontvangen:

1. Eerste storting:
o Doe een eerste storting op je Bet365-account.

2. Plaats je eerste bet:
o Zet minimaal €5 in op een quotering van ten minste 1.20, of kies voor een combinatieweddenschap waarbij elke selectie een quotering van
minimaal 1.20 heeft.
o Als je €5 inzet, ontvang je €25 aan weddenschapskredieten.
o Bij een inzet van €10 of meer ontvang je het volledige bonusbedrag van €50.

welkomstbonus 2024

Let op dat je minstens 24 jaar oud moet zijn om in aanmerking te komen voor deze welkomstbonus voor sportweddenschappen, die exclusief beschikbaar is voor inwoners van Nederland. Daarnaast biedt Bet365 voor bepaalde wedstrijden de beste odds, waardoor je kunt profiteren van gratis wedden op sport.

Voorbeschouwing op Manchester United – Liverpool: odds en de favoriet

De beste odds om flink mee tec ashen zijn voor Manchester United, die de underdog zijn in hun thuiswedstrijd. Als je inzet op een zege voor de ploeg van Ten Hag, dan kun je 3.60 keer je inzet terugkrijgen. Bij winst voor Liverpool is dat 1.79 en voor een gelijkspel krijg je een odd van 3.80 bij bet sites Nederland.

Bij Liverpool bleef het tot nu toe erg stil op de transfermarkt. Arne Slot waardeert wat hij heeft en tot nu toe loopt het prima met zes punten uit twee wedstrijden. Erik ten Hag en United hebben wel flink gespendeerd op de transfermarkt. Ten hag is echter vergeten om zijn filter ‘oude bekenden’ weg te klikken, dus viste hij enkel in het vijvertje met oud-spelers en Nederlanders.

Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui kwamen over van Bayern München. Daarnaast kwam Joshua Zirkzee over van Bologna. Laatstgenoemde was al trefzeker en bezorgde United daarmee in de laatste minuten de winst tegen Fulham.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws