Koploper PSV ontvangt kwakkelend Go Ahead: odds en promo’s

Stefan Zande
30. augustus 2024

PSV is het seizoen ondanks de vele transferperikelen goed begonnen. De Eindhovenaren pakten negen punten uit drie wedstrijden en deden dat met een groot aantal doelpunten. Go Ahead Eagles komt waarschijnlijk met knikkende knieën naar het Philips Stadion, want in Deventer loopt het nog niet zo lekker als vorig seizoen. De bal rolt in Eindhoven vanaf 16:45 uur op zondag 1 september.

Extra cashen met welkomstbonus: free bets ter waarde van €50

Je kunt de spanning van de wedstrijd vergroten door gebruik te maken van de BetMGM welkomstbonus. Volg deze stappen om de bonus te ontvangen:

1. Registreer een account bij BetMGM.
2. Selecteer de sport welkomstbonus, die je kunt vinden onder ‘mijn aanbiedingen’.
3. Stort minstens €10 op je account.
4. Plaats een inzet van minimaal €10 op een pre-match of live bet naar keuze.
5. Na het plaatsen van je inzet ontvang je 5 free bets van €10 per stuk.

Om deel te nemen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Je moet minimaal 24 jaar oud zijn en de bonus is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers. Drie van de free bets moeten worden ingezet met een minimale odd van 1.30, terwijl de andere twee een combinatieweddenschap van ten minste 3 selecties vereisen. De sportweddenschappen bonus is 7 dagen geldig, dus zorg ervoor dat je ze op tijd gebruikt om je bonus te verzilveren.

Voorbeschouwing: quoteringen PSV – Go Ahead Eagles

De favoriet is wel duidelijk, zeker omdat ze in eigen stadion spelen en Go Ahead nog niet lekker aan het seizoen is begonnen. De hoogste quotering bij Eredivisie bookmakers krijgen de bezoekers uit Deventer. Het begon nog hoopvol met een gelijkspel tegen SK Brann in de voorronde van de Conference League, maar daarna volgden drie nederlagen op rij. Het eerste lichtpuntje kwam afgelopen weekend: de Eagles wonnen met 2-0 van RKC in eigen huis. Bobby Adekanye en Finn Stokkers waren trefzeker.

PSV Go Ahead Eagles odds

PSV lijkt op het veld door te gaan met waar het vorig seizoen zijn gebleven. De Johan Cruijff Schaal ging na strafschoppen verloren tegen Feyenoord, maar daarna won het met 5-1 van RKC, met 1-3 van Heracles Almelo en maar liefst met 1-7 op bezoek bij Almere City. Toch is het achter de schermen onrustig. Walter Benitez lijkt te blijven na een flirt met Atlético Madrid, maar Olivier Boscagli wil nog steeds naar de Premier League.

De quoteringen voor de wedstrijd van zondag zijn als volgt: een zege van PSV levert je slechts 1.12 keer je inzet op. Bij een winstpartij van Go Ahead is dat maar liefst 21.00 keer en een gelijkspel is goed voor 11.00 keer je inzet.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!