Go Ahead op bezoek bij Brann in voorronde Conference League

Stefan Zande
29. juli 2024

Go Ahead Eagles heeft nog steeds een goede kans om door te gaan in de voorrondes van de Conference League. In Deventer werd het vorige week 0-0, dus moet het gebeuren in Noorwegen tijdens de uitwedstrijd tegen SK Brann.

Gokken op SK Brann – Go Ahead in voorronde Conference League

De heenwedstrijd stond bol van de spanning, waardoor geen van beide teams veel weggaf in de verdediging, maar zelf ook weinig durfde te creëren. Desondanks was de hele stad uitgelopen om hun club te zien schitteren op het Europese podium. In de eerste twee Europese avonturen uit de clubgeschiedenis hadden de Deventenaren weinig kans tegen Celtic (1965) en Ferencváros (2015).

BetMGM Welkomstbonus

Nu lijken de ploegen aan elkaar gewaagd, de ideale kans dus om de derde voorronde van de Conference League te halen. In dat geval moet ook de vierde voorronde nog worden doorstaan voor een plek in de groepsfase van het Europese clubtoernooi. In de eerste wedstrijd was de grootste kans voor Soren Tengstedt, die een knappe voorzet van Bobby Adekanye mocht binnen schieten vanaf 8 meter, maar hij plaatste de bal in de handen van de keeper.

Ontvang €50 aan free bets als je nu meespeelt

De wedstrijd nog een beetje spannender als je ziet wat je kunt winnen met de BetMGM welkomstbonus. Daarvoor moet je wel een paar stappen doorlopen, dus helpen we je even op weg:

1. Maak een account aan bij BetMGM
2. Kies voor de sport welkomstbonus. Deze vind je onder ‘mijn aanbiedingen’
3. Stort minimaal €10 op je account
4. Zet minimaal €10 in op een pre-match of live bet naar keuze
5. Na afloop ontvang je 5 free bets bij bet sites Nederland van €10 per stuk

Er zijn een paar voorwaarden waar je aan moet voldoen en een aantal zaken waar je op moet letten. Je moet 24 jaar of ouder zijn om mee te mogen doen. Ook mogen alleen nieuwe spelers deelnemen aan deze betting bonus. Drie van de free bets vereisen een minimale odd van 1.30, de andere twee vereisen een combi-bet van minimaal 3 selecties. De free bets blijven zeven dagen geldig, wacht dus niet te lang met het verzilveren van je bonus.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!