PSV – Feyenoord openen het seizoen in de Johan Cruijff Schaal

1. augustus 2024

De opening van het voetbalseizoen staat voor de deur met de Johan Cruijff Schaal tussen PSV en Feyenoord. De Eindhovenaren werden afgelopen seizoen met overmacht landskampioen en Feyenoord versloeg NEC in de bekerfinale. Dus spelen ze nu tegen elkaar in de Nederlandse supercup. Op zondag 4 augustus om 18:00 uur gaat de bal rollen in het Philips Stadion, de thuisbasis van de landskampioen.

Wedden op PSV – Feyenoord: voorbereiding en oefenwedstrijden

PSV kende een prima voorbereiding in aanloop naar de Johan Cruijff Schaal. Een groot aantal spelers, onder wie Joey Veerman en Jerdy Schouten, sloot pas later aan na het EK van een paar weken geleden. Ook is het nog onduidelijk of de grote namen van PSV in Eindhoven blijven. Johan Bakayoko wordt altijd in de gaten gehouden door de grote ploegen in Europa en deze week werd bekend dat PSG interesse heeft in Jerdy Schouten, die indruk maakte bij Oranje. PSV wil zich achterin ook nog versterken met Liverpool-verdediger Sepp van den Berg.

Feyenoord heeft met Brian Priske een nieuwe trainer aan het roer sinds het vertrek van Arne Slot naar Liverpool. De vraag is in hoeverre hij zijn ploeg al duidelijk heeft kunnen maken wat hij precies voor ogen heeft met de Rotterdamse ploeg. Ondrej Lingr is sinds deze zomer officieel van Feyenoord en Anis Hadj Moussa kwam voor 3,5 miljoen euro over van Patro Eisden.

€30 aan free bets en gratis spins als je nu mee gaat spelen

Om de BETnation welkomstbonus te claimen, moet je minimaal €10 storten en inzetten. Als je dit doet, ontvang je drie free bets van elk €10, plus 10 gratis spins voor het spel Big Bass Bonanza. Die kans mag je niet missen bij betting sites Nederland!

Zodra je de vereiste storting van €10 hebt gedaan, wordt de eerste Free Bet direct beschikbaar in je account. De overige Free Bets en spins kun je vervolgens claimen in je account onder het gedeelte ‘Weekly drops & meer’. Je ontvangt drie verschillende Free Bets van elk €10. De eerste Free Bet kun je vrij inzetten naar keuze, de tweede moet worden ingezet op combinatieweddenschappen van drie selecties of meer, en de derde is bedoeld voor Betbuilder weddenschappen. Op die manier kun je indirect gratis wedden op sport.

Dit bevalt je mogelijk ook

Exit mobile version