Gokken op Sparta – Feyenoord: Rotterdamse derby

Stefan Zande
21. augustus 2024

De rivaliteit is misschien niet zo groot als tussen bijvoorbeeld Ajax en Feyenoord, maar er staat toch net iets meer op het spel als Sparta Rotterdam thuis tegen Feyenoord speelt. Lukt het ze om de grote broer uit Zuid te verslaan? Feyenoord is duidelijk de favoriet en moet winnen om mee te komen met de andere titelkandidaten. Op zondag 25 augustus begint de bal om 14:30 uur te rollen. Ga er dus maar lekker voor zitten op een zonnige zondag in de nadagen van de zomer.

Voorbeschouwing en transfernieuws Feyenoord en Sparta

Het seizoen begon wisselvallig voor Feyenoord. De Rotterdammers wonnen na strafschoppen in de Johan Cruijff Schaal van landskampioen PSV. Een mooi begin, maar wat volgde was een gelijkspel tegen Willem II. De Rotterdammers hopen dus op een betere voortzetting. Daar komt nog eens bij dat het onrustig blijft op de transfermarkt. Iedereen stelde zich al in op een vertrek van Calvin Stengs, maar de creatieve middenvelder besloot toch te blijven na het afketsen van de transfer naar de Verenigde Staten.

BETnation welkomstbonus

Wel moeten de Rotterdammers het doen zonder Mats Wieffer, want de verdedigende middenvelder, teven international, heeft voor 30 miljoen euro de overstap gemaakt naar Brighton & Hove Albion. Aan de andere kant zijn bijvoorbeeld Ondrej Lingr en Gijs Smal definitief vastgelegd als versterkingen.

Sparta moet het na jaren trouwe dienst doen zonder aanvoerder Bart Vriends, die op avontuur ging naar Adelaide United. Ook Django Warmerdam vertrok, net als Koki Saito, die gehuurd werd van Lommel SK.

€30 gratis wedden als je nu mee gaat spelen

Om de BETnation welkomstbonus te claimen, dien je minimaal €10 te storten en in te zetten. Zodra je dit hebt gedaan, ontvang je drie free bets van elk €10, plus 10 gratis spins voor het spel Big Bass Bonanza. Deze kans mag je niet missen!

Na het doen van de vereiste storting van €10, wordt de eerste Free Bet direct in je account beschikbaar gesteld. De overige Free Bets en spins kun je vervolgens claimen in het gedeelte ‘Weekly drops & meer’ in je account. Je ontvangt drie Free Bets van elk €10 voor gratis wedden op sport: de eerste kun je vrij inzetten, de tweede moet worden gebruikt voor combinatieweddenschappen van drie of meer selecties, en de derde is gereserveerd voor Betbuilder weddenschappen. Dit biedt je een geweldige mogelijkheid om zonder extra kosten op sport te wedden bij betting sites Nederland.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!