Club Brugge – Union: strijd om Belgische Supercup

Stefan Zande
18. juli 2024

De Belgische Supercup staat voor de deur. Club Brugge en Union nemen het, na minder dan een week na de EK-finale, tegen elkaar op in de seizoensopener van België. De wedstrijd begint zaterdag om 20:00 uur in het Jan Breydelstadion, de thuisbasis van zowel Club als Cercle Brugge.

Kampioen Brugge tegen bekerwinnaar Union

Club Brugge werd vorig jaar kampioen in de Jupiler Pro League, dus is het de thuisploeg tijdens de Supercup van komende zaterdag. Afgelopen seizoen was het een spannende strijd tussen Club en Union, want eerstgenoemde had aan het einde van de competitie slechts drie punten meer dan Union. In de beker was Union echter de sterkste. Daar versloeg het in een relatief saaie finale het Antwerp van de Nederlandse trainer Mark van Bommel.

Bij Club Brugge ken je wellicht aanvoerdfer Hans Vanaken, een belangrijke schakel op het middenveld. Ook de Nederlander Bjorn Meijer staat er onder contract, maar hij is geblesseerd. Onder de laat staat Simon Mignolet, onder meer oud-doelman van Liverpool. Bij Union kun je vaak genieten van spelers als Cameron Puertas, Noah Sadiki en Koki Machida. Kortom: genoeg redenen om zaterdag in te schakelen en eens te kijken naar de odds voor deze spannende finale.

Profiteren van €50 aan free bets

Maak je ervaring nog spannender door je als nieuwe speler aan te melden bij Circus of via de Circus casino app en profiteer van een aantrekkelijke welkomstbonus. Volg deze stappen om €50 aan free bets te ontvangen:

1. Maak een account aan.
2. Kies de welkomstbonus.
3. Stort minimaal €10.
4. Ontvang vijf free bets van elk €10.
5. Ontgrendel de free bets door minimaal €10 in te zetten.

circus welkomstbonus

Je kunt de free bets vrijspelen door te wedden op evenementen met een quotering van 1.60 of hoger. Houd er rekening mee dat je minstens 24 jaar oud moet zijn en in Nederland moet wonen. De free bets worden toegekend nadat het evenement waarop je hebt ingezet is afgelopen en moeten binnen zeven dagen na activatie worden gebruikt. Bij Circus kun je met deze sportweddenschappen bonus. Ben je al een speler? Bekijk dan de super odds Circus.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!