Odds: Feyenoord wil zich herstellen tegen PEC in Eredivisie

Stefan Zande
15. augustus 2024

Feyenoord moet aan de bak tegen PEC om het matige resultaat van afgelopen week van zich af te spelen. Vorige week moesten de Rotterdammers genoegen nemen met een 1-1-gelijkspel tegen Willem II. Om de rust te bewaren zou een ruime zege op PEC niet vervelend uitkomen. De wedstrijd begint op zondag 18 augustus om 14:30 in het IJsseldeltastadion te Zwolle.

Speel mee en krijg €50 aan free bets

Verhoog de spanning door je als nieuwe speler aan te melden bij Circus via de website of de Circus app en maak gebruik van een aantrekkelijke welkomstbonus. Volg deze stappen om €50 aan free bets te bemachtigen:

circus welkomstbonus

1. Maak een account aan.
2. Selecteer de welkomstbonus.
3. Doe een storting van minimaal €10.
4. Ontvang vijf free bets van elk €10.
5. Activeer de free bets door ten minste €10 in te zetten.

Je kunt de free bets vrijspelen door te wedden op evenementen met een quotering van 1.60 of hoger. Let op, je moet minstens 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen om in aanmerking te komen. De free bets worden toegekend na afloop van het evenement waarop je hebt ingezet en moeten binnen zeven dagen na activatie worden gebruikt. Ontdek de spannende sportweddenschappen met deze bonus bij Circus. Benieuwd naar een andere promotie? Bekijk dan de super odds Circus, die voor deze wedstrijd helaas niet beschikbaar zijn, maar wel voor Heracles Almelo – PSV.

Voorbeschouwing: gokken op PEC – Feyenoord

Het seizoen begon voor Feyenoord met een klein vreugdedansje. Regerend kampioen PSV werd na strafschoppen verslagen in de Johan Cruijff Schaal. De eerste prijs is dus al binnen voor de nieuwe trainer Brian Priske, de opvolger van de naar Liverpool vertrokken Arne Slot. Tegen Willem II hadden ze echter pech, want Feyenoord had veel meer balbezit en schoot 7 keer op doel. De Tilburgers deden dat maar één keer (en scoorden). Desondanks geven de Eredivisie bookmakers de Rotterdammers de grootste kans om te winnen tegen PEC.

De Zwollenaren verloren nipt van FC Utrecht door een doelpunt van Ole Romeny na een kwartier. Als PEC een puntje weet te halen of een goede wedstrijd op de mat legt, zullen de fans meer dan tevreden zijn tegen de vice-kampioen van de Eredivisie.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!