Ajax opent het seizoen in de voorronde Europa League tegen Vojvodina

Stefan Zande
22. juli 2024

Ajax staat aan de vooravond van het nieuwe clubseizoen. De Amsterdammers stelden vorig seizoen teleur, dus moeten al in de tweede voorronde van de Europa League aan de bak. Vojvodina uit Servië is de tegenstander. Ajax speelt op 25 juli om 20:30 uur eerst thuis in de Johan Cruijff Arena. Een week later volgt de return.

Profiteer van €50 aan free bets en een 50% profit boost

Als nieuwe speler bij ComeOn profiteer je van mooie extra’s als je kiest voor de welkomstbonus. Je kunt tot wel €50 aan free bets ontvangen. Daar blijft het niet bij, want er ligt ook een 50% profit boost op je te wachten. Die extra’s verzilver je met de beste odds op deze manier:

• Maak een account aan bij ComeOn
• Stort minimaal €10 op je account
• Plaats een bet op een odd van 1.5 of hoger
• Je ontvangt de 50% profit boost en €30 free bet nadat het evenement waar je op hebt ingezet is afgelopen
• Nu is het tijd voor de overige €20 aan free bets. Dit doe je door twee keer €10 te storten op je account en dit in te zetten op een minimale odd van 1.50. Daarna ontvang je de overige €20 aan free bets.

Let wel even op het volgende: je moet minimaal 24 jaar oud zijn om mee te mogen doen. Free bets en profit boosts kunnen niet in combinatie me elkaar worden gebruikt. De profit boosts en free bets verlopen na 7 dagen. Gebruik de sportweddenschappen bonus dus op tijd bij bet sites Nederland.

Wedden op Ajax – Vojvodina: moet Ajax oppassen?

Ajax mist een paar belangrijke sleutelspelers in het heenduel. Steven Bergwijn en Brian Brobbey haalden met Oranje de halve finale op het EK, dus gingen pas na 11 juli op vakantie. Dat tweetal sluit pas op 29 juli weer aan bij de groepstraining. De nieuwe aanwinst, Bertrand Traoré, mist waarschijnlijk ook de eerste wedstrijd. Het papierwerk rond zijn transfer lijkt nog niet op orde en hij trainde nog niet mee met de groep.

ComeOn welkomstbonus

De oefencampagne van Ajax begon al op 5 juli tegen PEC. Dat duel ging met 0-1 verloren. Daarna werd het beter en wonnen de Amsterdammers, onder leiding van nieuwe coach Francesco Farioli, achtereenvolgend van St Truiden (4-0), Rangers FC (2-1), Al Wasl (2-1) en Olympiakos (1-0). Het gevoel zit dus waarschijnlijk goed bij de ploeg uit de hoofdstad. De vraag is echter of ze klaar zijn voor het echte werk. Vojvodina begon afgelopen aan de competitie en won met 1-3 van Tekstilac.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!