Blijft PSV aan kop na 2e speelronde? Bekijk onze voorspelling en meer!

Sander Cement
15. augustus 2024

Op zondagmiddag 18 augustus neemt Heracles het om 12.15u op thuis tegen PSV, een duel tussen de nummer 10 en 1 in dit nog prille seizoen. Op voorhand niet het meest aansprekende duel van het weekend, maar wedden op Heracles PSV kan dit duel nèt wat extra spanning meegeven. Wij bekijken de Heracles PSV quoteringen, delen onze wedtip en bekijken welke promoties jij kunt benutten in aanloop naar dit duel.

Inzetten op Heracles PSV odds

Om het gokken op Heracles Almelo PSV Eindhoven voor jou gemakkelijker te maken, vind je onderstaand reeds een drietal weddenschappen met bijbehorende quoteringen op een rij. In dit overzicht hebben we gekozen om de quoteringen te tonen van verschillende bookmakers Nederland zodat jij afhankelijk van je weddenschap kunt kiezen voor de hoogst beschikbare qoutering.

De winstodd voor PSV verschilt nogal per bookmaker, dit bevestigt nogmaals hoe belangrijk het is om de odds van verschillende bookmakers te vergelijken zodat jij ook daadwerkelijk met de beste quoteringen speelt. Hoe dan ook, PSV is duidelijk topfavoriet en laat ruimte voor interessante weddenschappen.

Wedtips Heracles PSV wedden

Wij verwachten sowieso een overwinning van PSV, maar de bijbehorende odd vinden wij wat laag en zodoende gaan we graag voor een alternatieve weddenschap. We zijn 2 Heracles PSV weddenschappen tegengekomen die ons aanspreken, namelijk:

Weddenschap Odd Bookmaker
Beide teams scoren – Nee 2.05 Bet365
PSV leidt bij rust en einde + Luuk de Jong scoort eerste goal + Heracles scoort niet 7.50 Livescore Bet

PSV begon het seizoen overtuigend met een 5-1 thuiszege op RKC terwijl promovendus Heracles een puntje pakte bij Sparta (0-0). Onze ‘nee’-inzet op beide teams scoren is met de verwachting dat Heracles niet scoort en dit heeft niet zozeer te maken met het feit dat Heracles bij Sparta niet scoorde. Het heeft er des te meer mee te maken dat PSV na defensieve kritiek tot nu toe wat recht heeft te zetten en coach Bosz deze week zeker een extra blik op de verdedigende linie geworpen heeft. Wij denken dat de kans groter is dat PSV de 0 houdt dan een tegengoal krijgt, de 2.05 is daarmee interessant.

wedden op heracles psv odds

Winnen zien we PSV sowieso en de kans is groot dat voor rust al een voorsprong bereikt is. Als er iemand is die het eerste doelpunt zou moeten maken, dan is de kans groot dat dit spits Luuk de Jong is. Als je voorgaande mogelijkheden combineert en winnend afsluit dan krijg je bij Livescorebet een odd van 7.50, enigszins een long shot maar wel interessant, zeker in combinatie met de Livescorebet welkomstbonus die je 50 euro aan free bets oplevert na je eerste 10 euro weddenschap op een odd van 1.50 of hoger.

Promoties Heracles PSV Toto

Als je besluit om een toto te spelen op Heracles PSV kun je maar beter gelijk maken van alle beschikbare promoties omtrent dit duel. Was je van plan om geen weddenschap te plaatsen? Zeer waarschijnlijk dat onderstaande acties rondom (Heracles)-PSV jou kunnen overtuigen. Winst van PSV kan je namelijk met € 3 euro inzet € 150 opleveren door gebruik te maken van de odds boost acties van nieuwe klanten bij Circus, BetMGM en Betnation.

Betnation Logo
Eindigt over
::
Kies voor winst van Ajax, Feyenoord of PSV in volgende Eredivisie duel @50.00! (nieuwe klanten)
BetMGM Logo
Eindigt over
::
Kies voor winst van Ajax, Feyenoord of PSV in volgende Eredivisie duel @50.00! (nieuwe klanten)
Circus Logo
Verlopen
PSV wint bij Heracles @50.00! (nieuwe klanten)

We raden je aan om van alle beschikbare promoties gebruik te maken, een odd van x50 in plaats van <1.20 is iets dat je niet meer snel zult tegenkomen!

 

Over de auteur

Sander Cement kent als geen ander alle Nederlandse bookmakers. Hij is altijd op de hoogte van alle bonussen en al het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom de Nederlandse bookies. Hij schrijft hier dan ook met veel passie over bij sportweddenschappen-bonus.com.