Twente – Salzburg: Tukkers willen stunten in voorronde Champions League

Stefan Zande
12. augustus 2024

FC Twente moet alles op alles zetten om RB Salzburg uit te schakelen in de derde voorronde van de Champions League. Afgelopen week leed de ploeg van Joseph Oosting een nederlaag in de Oostenrijkse stad. De Tukkers gingen met 2-1 onderuit, end at was zelfs een opluchting voor de Nederlanders, want in de laatste minuten maakte Michel Vlap de aansluitingstreffer, waardoor Twente genoeg heeft aan een overwinning met één doelpunt verschil voor een verlenging. De aftrap is op dinsdag om 19:00 uur in De Grolsch Veste.

Wedden op FC Twente – RB Salzburg: wie is de favoriet?

Twente kwam zaterdag voor de eerste keer in actie in de Eredivisie van dit seizoen. NEC was de tegenstander en ging met 1-2 onderuit in Nijmegen. Sam Lammers en Alec Van Hoorenbeeck waren de doelpuntenmakers. Sam Lammers is een welkome versterking voor Twente in de voorhoede. De aanvaller avonturierde een paar jaar in het buitenland, maar kwam weer tot bloei in het afgelopen half jaar bij FC Utrecht. Dat wil hij nu voortzetten bij FC Twente, dat zo goed als zeker Europees speelt.

Jacks bonus

RB Salzburg heeft normaal gesproken de betere spelers en met name talenten in huis. Afgelopen seizoen gebeurde er echter iets geks in de Oostenrijkse Bundesliga: Salzburg werd geen kampioen. Na meer dan tien jaar moest Salzburg die eer laten aan Sturm Graz. Daardoor staat de club iets minder stevig op zijn benen en is de selectie nog niet helemaal rond. Pepijn Lijnders, voormalig assistent van Jürgen Klopp, is nu de hoofdtrainer in Salzburg. Desondanks loopt het qua resultaten soepel in de competitie. Het won tot nu toe van promovendus Grazer AK (2-3), BW Linz (5-1) en van FC Dornbirn in de beker (0-6).

Ontvang free bet tot wel €100

Jacks biedt nieuwe spelers een uitstekende kans om te beginnen met wedden bij bet sites Nederland. Wanneer je je nu registreert, kun je een free bet tot wel €100 ontvangen, wat neerkomt op vrijwel gratis wedden op voetbal. Volg deze stappen om van deze aanbieding en de beste odds te profiteren en je winstkansen te vergroten:

1. Meld je aan bij Jacks.
2. Kies de welkomstbonus voor sport.
3. Stort minimaal €10 op je account.
4. Plaats binnen zeven dagen een weddenschap.
5. Ga naar ‘beschikbare bonussen’ en ontvang het bedrag van je inzet als free bet.

De voorwaarden voor de welkomstbonus zijn eenvoudig: je moet minimaal 24 jaar oud zijn en alleen weddenschappen met jacks odds hoger dan 1.50 komen in aanmerking. De maximale waarde van de free bet is €100.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Jacks Casino & Sport Nieuws