Weet Anthony Joshua voor 3e keer kampioen zwaargewicht te worden?

20. september 2024

Op zaterdagavond staat er in een uitverkocht Wembley een geweldig titelgevecht op het programma. In een ‘pure-English’ clash gaat uitdager Anthony Joshua de strijd aan om de IBF zwaargewichten wereldtitel van Daniel Dubois af te nemen. Wij blikken vooruit op dit duel middels een Joshua Dubois quoteringen overzicht inclusief boosts, de beste bookies voor je Joshua Dubois betting met wedtips en ten slotte ook middels een voorbeschouwing en een aantal veelgestelde vragen.

Odds Anthony Joshua Daniel Dubois Gokken

De quoteringen van de verschillende bookmakers lenen zich uitstekend om op voorhand te bekijken wie de favoriet voor de eindwinst is. Daarnaast geven quoteringen uiteraard ook de gelegenheid om een weddenschap op te plaatsen. Je kunt niet enkel wedden op wie de partij gaat winnen, maar bijvoorbeeld ook op de hoeveelheid rondes en de manier van winst. Onderstaand vind je de Bet365 qouteringen voor Joshua Dubois wedden terug. Bet365 is een van de betting sites met de meeste mogelijkheden voor wedden in zijn algemeen en boksweddenschappen in het bijzonder.

Weddenschappen Bet365 Dubois Odd Gelijkspel / Overig Joshua odd
Winst 4.00 1.25
Wint via KO, TKO of DQ 5.50 1.44
Wint via ‘descision’ of ’technical descision’ 13.00 6.50
Wint via unanieme beslissing 17.00 8.50
Wint via gediskwalificeerde tegenstander 101.00 67.00
Wint via knock out 10.00 3.40
Gelijkspel 19.00
Gevecht gaat door tot einde Ja – 4.33 / Nee 1.20

Zoals je kunt zien is Joshua ruime favoriet voor de eindwinst. Het gevecht wordt zoals gewoonlijk afgewerkt middels 12 rondes van 3 minuten. De bookmakers verwachten echter niet dat de volledige tijd nodig zal zijn, de quotering voor een vroegtijdig einde van het gevecht is namelijk maar 1.20. Bovenstaande Dubois Joshua odds zijn de reguliere quoteringen. Bij Bet365 Nederland kun je ook gebruik maken van een aantal verhoogde odds, dit zowel als nieuwe klant als als bestaande klant. Mocht je nog geen klant zijn bij Bet365, dan profiteer je van 50 euro aan gratis wedkredieten na je eerste weddenschap van 10 euro of meer op een odd van 1.20 of hoger, een geweldige sportweddenschappen bonus!

Verlopen
Dubois-Joshua: Joshua wint + Joshua meeste stoten uitgedeeld + Joshua meeste stoten geraakt @2.00 i.p.v. @1.95! (alle klanten)
Verlopen
Dubois-Joshua: Joshua wint door KO/TK/DQ + 7 rondes of minder + Jushia 2(+) knockdowns @6.00 i.p.v. @5.50! (alle klanten)
Verlopen
Dubois-Joshua (IBF zwaargewichten titel): Dubois meeste krachtstoten geraakt @2.30 i.p.v. @2.20! (alle klanten)

Joshua Dubois bookmakers

Bovenstaand hebben we je kennis laten maken met Bet365 als geschikte bookmaker voor wedden op Joshua Dubois. Bet365 is echter zeker niet de enige bookmaker waar je weddenschappen op dit gevecht op kan plaatsen. Zo kunnen zowel Nederlanders als Belgen ook bij Circus terecht en hebben wij nog een drietal andere bookmakers voor Nederlanders geselecteerd. Elk van deze bookmakers heeft ook een bookmaker bonus voor nieuwe klanten waardoor het nog interessanter is om een account aan te maken. Onderstaand vind je drie van deze bookmakers en hun bonussen terug.

Eindigt over
::
777% tot € 77 free bet (min. odd voor verkrijgen free bet 1.50)
Eindigt over
::
500% tot € 50 free bets (min. odd voor verkrijgen free bets 1.50)
Eindigt over
::
500% tot € 50 free bets (min. odd voor verkrijgen free bets 1.50)

Dubois Joshua voorbeschouwing

Dat Dubois titelhouder is, heeft er alles mee te maken dat Oleksandr Usyk zijn titel heeft opgegeven. Usyk hintte zich mogelijk te gaan focussen op een ander treffen met Tyson Fury en de winnaar van dat duel zou vervolgens tegen Dubois of Joshua uitkomen. Zowel Dubois als Joshua verloren al eens van Usyk, tegen Fury zijn ze beiden nog niet uitgekomen.

Statistieken Dubois Joshua
Nationaliteit Brits Brits
Geboortedatum 15-10-1989 06-09-1997
Aantal gevechten 31 23
Record 28-3 21-2
Knock outs 25 20

Dubois zijn meest recente grote overwinning was tegen Filip Hrgovic terwijl Joshua Francis Ngannou knock out sloeg. Joshua kan nog wel eens wisselend voor de dag komen, maar zijn grote wapen is zijn harde stoten die in elk gevecht terugkomen. Dubois heeft verdedigend vaak problemen, zo incasseerde hij in het winnende duel tegen Hrgovic meer stoten dan hij uitdeelde en de hardheid van deze stoten was zeker minder dan hetgeen Joshua kan. Persoonlijk denken wij dat Joshua zeker gaat winnen en het karwei wel eens sneller zou kunnen afmaken dan menigeen denkt. Zodoende spelen we bij 711 op minder dan 7,5 rondes @1.91. Volg jij ons?

FAQ  Joshua Dubois

Je bent nu voorzien van de odds, bookmakers, voorbeschouwing en Joshua Dubois wedtips. We sluiten af met een aantal veelgestelde vragen:

Waar kan ik de wedstrijd Joshua vs Dubois bekijken?

Joshua Dubois is te bekijken via DAZN en PPV.com, hiervoor dien je dan wel een pas a 19,99eu te kopen. Ook Sky Sports Box office zendt het duel uit.

Waar is het Joshua vs Dubois gevecht?

Aangezien het een all-English fight is, heeft men gekozen voor Wembley als decor. Het stadion is uitverkocht en voor aanvang van het main event staan er ook nog een aantal andere partijen op het programma.

Hoelaat is Joshua Dubois?

De opkomst staat gepland om zaterdagnacht 00.00u Nederlandse tijd. Vaak loopt dit echter wat uit, bereid je dus voor op een late avond.

Dit bevalt je mogelijk ook

Exit mobile version