Odds: Ajax wil het afmaken in laatste voorronde tegen Jagiellonia

Stefan Zande
28. augustus 2024

Ajax mag het in eigen huis afmaken tegen Jagiellonia Bialystok om de groepsfase van de Europa League te bereiken. De odds voor deze wedstrijd zijn, na afgelopen week, duidelijk in het voordeel van de Amsterdammers. De aftrap in de Johan Cruijff Arena is donderdag om 20:00 uur. Ruim twee uur later weten we op welk Europees niveau Ajax dit seizoen speelt. Lees verder voor quoteringen, een voorbeschouwing en meer.

Gokken op Ajax – Jagiellonia in play-offs Europa League

Nieuwe Nederlandse spelers die zich inschrijven bij Livescore Bet kunnen profiteren van een Livescore Bet welkomstbonus voor die hen 500% extra geeft in de vorm van free bets, tot een maximum van 50 euro. Om deze bonus te ontvangen, moet je binnen 14 dagen na registratie een weddenschap plaatsen van ten minste 10 euro, met een minimale quotering van 1.50.

LiveScore Bet screenshot

Wanneer je aan deze voorwaarden voldoet, ontvang je binnen 24 uur na de afwikkeling van je kwalificerende weddenschap een melding waarin staat dat je 3 free bets van 10 euro en 1 free bet van 20 euro kunt claimen. Je hebt vervolgens 7 dagen om deze betting bonus te gebruiken. Houd er rekening mee dat bij het inzetten van een free bet alleen de nettowinst wordt uitgekeerd.

Enkele belangrijke voorwaarden voor deze welkomstbonus sportweddenschappen zijn: je moet minstens 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen. Nadat je je kwalificerende weddenschap hebt geplaatst, krijg je binnen 24 uur een melding waarin je de free bets kunt claimen. Deze moeten binnen 3 dagen worden ingezet.

Voorbeschouwing: Ajax de favoriet, ook te zien in odds

Ajax is de torenhoge favoriet voor de zege tegen het Jagiellonia uit Polen. Door de zege van vorige week zijn de verhoudingen duidelijk. Een 1-4 uitzege kwam ook niet uit de lucht vallen, hoewel Ajax wel al vroeg tegen een achterstand aan keek. Gelukkig wisten de Amsterdammers het, met behulp van een hattrick van Akpom, al snel om te draaien. Voor een zege van Ajax krijg je 1.14 keer je inzet terug en voor een zege van Jagiellonia maar liefst 12 keer je inzet. Een gelijkspel levert 7.50 keer je inzet op.

Afgelopen weekend kregen de Amsterdammers rust om zich optimaal voor te bereiden op de wedstrijd van donderdag. Inmiddels is ook bekend dat de Klassieker van zondag tegen Feyenoord niet wordt gespeeld vanwege de afwezigheid van stakende politie. De Amsterdammers van Farioli kunnen zich dus helemaal focussen op plaatsing voor de Europa League.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!