World Matchplay Darts 2024: favoriet Littler, Van Gerwen outsider

Stefan Zande
15. juli 2024

Het grootste dartstoernooi van de zomer is in volle gang. Een mooie afleiding van het zwarte gat na de finale van het EK voetbal. Michael van Gerwen zou misschien weer eens kunnen gaan schitteren, maar de favorieten zijn met name Luke Littler, Gerwyn Price en Luke Humphries. Je bent er de hele week zoet mee, want de finale wordt gespeeld op zondagavond. Lekker om even aan de zon (of zomerregen) te ontsnappen.

Fysieke problemen Van Gerwen: toch outsider op World Matchplay

Michael van Gerwen heeft talent en dat zal nooit verdwijnen, maar het loopt de laatste jaren wat minder soepel door fysieke mankementen. De Nederlander heeft inmiddels onder meer een armoperatie achter de rug en gaat na dit toernooi weer onder het mes. Nu zijn de onderkaak en bovenkaak aan de beurt vanwege een flinke onderbeet. Van Gerwen zegt er tijdens het spelen niet veel last van te hebben, maar in het dagelijks leven wel. De vraag is dus in hoeverre MVG zich kan richten op dit toernooi.

LiveScore Bet screenshot

Luke Littler is sinds afgelopen WK de rijzende ster die zelfs al titels pakt. Zo won hij in de lente de Premier League. Toch ging de wereldtitel naar Luke Humphries. De UK Open was verrassend genoeg voor de Belg Dimitri Van den Bergh. Stephen Bunting schreef dit kalenderjaar The Masters op zijn naam. Nu gaat het dus om de World Matchplay, ook wel het WK van de zomer genoemd.

Free bets tot wel €50 voor nieuwe spelers

Nieuwe Nederlandse spelers die zich aanmelden bij Livescore Bet kunnen profiteren van een Livescore Bet welkomstbonus van 500% in de vorm van free bets, met een maximum van 50 euro.

Zo kun je de bonus ontvangen:

1. Registratie en inzet:
o Registreer je als nieuwe speler bij Livescore Bet.
o Plaats binnen 14 dagen na registratie een weddenschap van minimaal 10 euro met een quotering van ten minste 1.50.

2. Ontvangst van free bets:
o Voldoe je aan de voorwaarden, dan ontvang je binnen 24 uur na het afhandelen van je kwalificerende weddenschap een bericht.
o Hier kun je accepteren dat je 3 free bets van 10 euro en 1 free bet van 20 euro krijgt.
o Je hebt 7 dagen om deze free bets te gebruiken.

Aanmelden bij LiveScore Bet

Alleen de nettowinst van een ingezette free bet wordt uitbetaald. Je moet minimaal 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen om in aanmerking te komen voor deze betting bonus bij betting sites Nederland. Na het plaatsen van je kwalificerende weddenschap ontvang je binnen 24 uur een pop-upmelding waarin je de free bets kunt accepteren. Deze free bets moeten binnen 3 dagen worden gebruikt bij Nederlandse bet sites.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!