Spanje Denemarken: Verhoogde odd en voorspellingen!

Sander Cement
11. oktober 2024

Op zaterdag om 20:45 uur staat de Nations League A wedstrijd tussen Spanje en Denemarken op het programma. Deze ontmoeting vindt plaats in het Nueva Condomina stadion tijdens speeldag 3. Spanje staat momenteel tweede in de groep met 4 punten, terwijl Denemarken de koppositie bezet met 6 punten. Beide teams zijn nog ongeslagen in deze Nations League campagne. Gaat dit ook zo blijven? Wij delen onze voorspellingen voor dit duel met jou evenals een verhoogde quotering!

Spanje Denemarken voorspellingen

Bekijk onderstaande onze Spanje Denemarken predictions aan de hand van de odds van ComeOn. Deze bookmaker heeft verrassend hoge odds en biedt daarnaast ook nog eens een aantrekkelijke ComeOn welkomstbonus.

Wedmarkt Pick ComeOn Odd
1×2 1 1.41

Onze wedden voorspelling voor de Nations League A wedstrijd tussen Spanje en Denemarken is een thuisoverwinning voor Spanje. De Spanjaarden hebben een uitstekende reeks neergezet met 4 overwinningen en 1 gelijkspel in hun laatste 5 wedstrijden. Bovendien hebben ze een indrukwekkende 4-1 uitoverwinning geboekt tegen Zwitserland in hun meest recente duel. Dit toont aan dat het team van Luis de la Fuente Castillo in goede vorm verkeert. Spanje heeft ook een uitstekende staat van dienst in onderlinge ontmoetingen met Denemarken, met 4 overwinningen en 1 gelijkspel in de laatste 5 duels. Dit psychologische voordeel kan een belangrijke rol spelen in deze wedstrijd. Daarnaast speelt Spanje thuis in het Nueva Condomina stadion, wat hen een extra boost kan geven.

Hoewel Denemarken momenteel bovenaan staat in de groep, hebben ze in hun laatste 5 wedstrijden een meer wisselvallige vorm laten zien met 2 overwinningen, 2 gelijkspelen en 1 nederlaag. Dit suggereert dat ze kwetsbaar kunnen zijn tegen een sterk Spaans elftal. De odds voor een thuisoverwinning van Spanje staan op 1.41 bij ComeOn, wat een redelijke waarde biedt gezien de vorm en het thuisvoordeel van de Spanjaarden. Onze Nations League A wedden voorspelling is daarom Tip 1: Thuisoverwinning Spanje.

Wedmarkt Pick ComeOn Odd
Beide teams scoren  Nee 1.78

Als alternatieve wedtip voor de Spanje vs Denemarken wedstrijd in de Nations League A, adviseren we te wedden op ‘Beide teams scoren – NEE’. Deze voorspelling is gebaseerd op verschillende factoren die wijzen op een potentieel defensief duel. Allereerst heeft Denemarken in hun eerste twee Nations League wedstrijden nog geen enkel doelpunt geïncasseerd, met een doelsaldo van 4-0. Dit toont aan dat de Deense verdediging momenteel zeer solide staat. Aan de andere kant heeft Spanje slechts één doelpunt tegen gekregen in hun twee wedstrijden, wat wijst op een eveneens sterke defensie.

Bovendien heeft Spanje in hun laatste uitwedstrijd tegen Zwitserland laten zien dat ze in staat zijn om de nul te houden tegen sterke tegenstanders. De vorm van beide teams suggereert dus dat we een tactisch en mogelijk defensief duel kunnen verwachten. De odds voor ‘Beide teams scoren – NEE’ staan op 1.78 bij ComeOn, wat een aantrekkelijke waarde biedt gezien de defensieve kwaliteiten van beide teams. Onze Nations League A voorspelling is daarom dat niet beide teams zullen scoren in deze wedstrijd.

Wedmarkt Pick ComeOn Odd
Correct score 2-0 6.90

Vanuit een AI-perspectief lijkt een correcte score van 2-0 in het voordeel van Spanje een logische voorspelling. Deze voorspelling is gebaseerd op een analyse van historische data, recente prestaties en statistische trends. Spanje’s offensieve kracht, gecombineerd met hun solide thuisprestaties, suggereert dat ze in staat zouden moeten zijn om minstens twee doelpunten te scoren. Tegelijkertijd wijst Denemarken’s defensieve record in de Nations League erop dat ze waarschijnlijk niet veel doelpunten zullen incasseren. De odds voor deze correcte score staan op 5.40, wat een aantrekkelijke waarde biedt voor deze Nations League A weddenschappen. Hoewel voetbal onvoorspelbaar blijft, ondersteunt de AI-analyse deze specifieke uitkomst als een plausibel scenario.

Meer dan 2,5 goals? Verhoogde 2.00 odd!

Bovenstaande quoteringen zijn allemaal regulier. ComeOn biedt bestaande klanten echter ook regelmatig odds verhogingen. Toevallig ook voor dit duel en aangezien we van odds boosts houden spelen we deze uiteraard mee!

ComeOn Logo
Verlopen
Spanje-Denemarken: Meer dan 2,5 goals @2.00 i.p.v. @1.70! (alle klanten)

Ben je nog geen klant van ComeOn? Dan kun je allereerst van 100 euro aan free bets genieten bij deze sportsbook Nederland.

Spanje: Een team in topvorm

Het Spaanse nationale elftal, onder leiding van trainer Luis de la Fuente Castillo, verkeert momenteel in uitstekende vorm. In hun laatste 5 wedstrijden hebben ze een indrukwekkende reeks neergezet met 4 overwinningen en 1 gelijkspel. Hun meest recente prestatie, een 4-1 uitoverwinning tegen Zwitserland, onderstreept hun offensieve kracht en tactische flexibiliteit. De Spaanse selectie beschikt over een mix van ervaren spelers en opkomend talent, wat hen tot een gevaarlijke tegenstander maakt. Hun speelstijl, gekenmerkt door balbezit en snelle combinaties, blijft een uitdaging voor elke opponent. Met 4 punten uit 2 wedstrijden in de Nations League A, waaronder 4 gescoorde doelpunten, tonen ze aan dat ze ook in deze competitie een serieuze titelkandidaat zijn.

comeon bonus

Denemarken: Zoektocht naar consistentie

Het Deense nationale team, onder leiding van trainer Morten Wieghorst, heeft een enigszins wisselvallige vorm laten zien in hun recente wedstrijden. Met 2 overwinningen, 2 gelijkspelen en 1 nederlaag in hun laatste 5 duels, zoeken ze nog naar meer consistentie in hun prestaties. Desondanks staat Denemarken momenteel bovenaan in hun Nations League A groep met 6 punten uit 2 wedstrijden. Hun meest recente resultaat, een 2-0 thuisoverwinning tegen Servië, toont aan dat ze in staat zijn om sterke prestaties neer te zetten. Met 4 gescoorde doelpunten en nog geen enkel tegendoelpunt in de Nations League, laten ze zien dat ze zowel offensief als defensief sterk kunnen zijn.

De Deense ploeg zal moeten putten uit hun defensieve soliditeit en teamgeest om een positief resultaat te behalen tegen een sterk Spaans elftal. Hun uitdaging zal zijn om hun goede vorm in de Nations League voort te zetten en tegelijkertijd hun prestaties in andere wedstrijden te verbeteren.

Over de auteur

Sander Cement kent als geen ander alle Nederlandse bookmakers. Hij is altijd op de hoogte van alle bonussen en al het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom de Nederlandse bookies. Hij schrijft hier dan ook met veel passie over bij sportweddenschappen-bonus.com.