Ajax op bezoek bij Panathinaikos in voorronde Europa League

Stefan Zande
6. augustus 2024

De Eredivisie is nog niet eens begonnen, maar Ajax zit al in een hele belangrijke fase van het seizoen. De Amsterdammers gaan voor een plek in het hoofdtoernooi van de Europa League. Dat is een lange weg, want de afgelopen weken moest eerst Vojvodina worden verslagen in de tweede voorronde; dat lukte. Nu is Panathinaikos de volgende horde richting Europees voetbal. De bal rolt op donderdag 8 augustus vanaf 20:00 uur in Griekenland.

Cashen met €50 aan gratis bets als nieuwe speler

Als nieuwe speler van 24 jaar of ouder kun je profiteren van de sportweddenschappen bonus bij aanmelding bij TOTO. Volg deze stappen om van de bonus te profiteren:

toto welkomstbonus

1. Maak een account aan.
2. Activeer de welkomstbonus.
3. Plaats een eenmalige inzet van 10 euro op een wedstrijd met een minimale quotering van 1.50.

Na het plaatsen van je inzet ontvang je 5 gratis weddenschappen van elk 10 euro, wat neerkomt op 50 euro aan gratis bets. Deze worden direct aan je account toegevoegd zodra de eerste weddenschap is voltooid. Zorg ervoor dat je de gratis bets of een TOTO handicap binnen 7 dagen gebruikt, anders vervallen ze.

Wedden op Panathinaikos – Ajax in Europa

In het heenduel heeft Panathinaikos thuisvoordeel voetbal ten opzichte van Ajax, maar een week later profiteren de Amsterdammers daar weer van in de Johan Cruijff Arena. Panathinaikos is al wel begonnen aan de competitie. Het won tot nu toe van AEK Larnaca en Netanya. In de tweede voorronde van de Europa League versloegen de Grieken Botev Plovdiv met 0-4 en 2-1; ze kunnen er dus aardig op los scoren. Dat kun je in je achterhoofd houden als je de wedstrijd nog iets spannender wil maken door een gokje te wagen via TOTO.

Het is nog maar de vraag of Ajax direct in de sterkste opstelling kan beginnen. In de spits is er nog veel mogelijk, maar voorlopig wel zonder Brian Brobbey, want hij is nog geblesseerd. Akpom is wel fit, maar Ajax wil hem eigenlijk laten gaan om Wout Weghorst te kunnen halen als nieuwe spits. Misschien wil de trainer hem wel in de etalage zetten en hoopt hij op een goede wedstrijd van Akpom. Verder is ook Steven Bergwijn pas net terug van zijn vakantie, dus kan hij waarschijnlijk geen hele wedstrijd spelen.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Toto Nieuws