Ajax start Eredivisie tegen Heerenveen met vertrouwen

Stefan Zande
9. augustus 2024

Ajax gaat met vertrouwen naar de Johan Cruijff Arena dit weekend. De Amsterdammers boekten een nipte zege op Panathinaikos in de derde voorronde van de Europa League. Een paar dagen later, op zondag, staat sc Heerenveen als tegenstander op het veld. Vanwege dat Europese duel van Ajax begint de wedstrijd op zondag 11 augustus pas om 16:45 uur. Je kunt dus overdag nog wat ondernemen en daarna lekker op de bank of op een terrasje ploffen om de eerste competitiewedstrijd van beide ploegen te bekijken.

Tot wel €50 gratis gokken op Ajax – sc Heerenveen

Unibet biedt nieuwe spelers een aantrekkelijke Unibet welkomstbonus waarbij je tot €50 aan gratis weddenschappen kunt krijgen. Van deze actie profiteren? Zorg dat je de Unibet-website checkt of de app van Unibet download. Maak een account aan en kies voor de sportbonus. Er is geen bonuscode vereist voor deze aanbieding.

Welkomstbonus Unibet

Nadat je je account hebt aangemaakt en de sportweddenschappen bonus hebt geselecteerd, plaats je een weddenschap van minimaal €10 bij Unibet, een van de Nederlandse bet sites. Vervolgens ontvang je tot €50 aan gratis sportweddenschappen, verdeeld als volgt:

• €10 Pre-match Free Bet
• €10 Live Free Bet
• €10 vrije inzet Free Bet
• €10 Combinatie Free Bet (3+ selecties)
• €10 Bet Builder Free Bet (3+ selecties)

Wedden op Ajax – Heerenveen: eerste duel Van Persie als hoofdcoach

De start van het seizoen van sc Heerenveen betekent ook de eerste wedstrijd op het hoogste niveau voor Robin van Persie als hoofdcoach. De topscorer van het Nederlands elftal trainde al jeugdelftallen van Feyenoord, maar nu mag hij echt aan de bak. Zijn eerste opvallende beslissing: hij gaat rouleren met doelmannen Mickey van der Hart en Andries Noppert. Hij kiest dus niet voor een vaste doelman.

Ajax kende een prima voorbereiding en zit al vol in het seizoen. Dat is een voordeel voor de ploeg van Francesco Farioli. Hij weet wat hij onder druk kan verwachten van een groot deel van zijn spelers en tot nu toe is het een succesvolle route voor de Amsterdammers. Ook mooi meegenomen; veel minder dan vorig seizoen kan het haast niet gaan, dus lijkt de positive van Farioli wat veiliger. We gaan zien of dat de komende weken ook zo blijft.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!